LUNCHMENY
VECKA 47, 2018
Måndag

- Flygande Jakob av kycklingfilé med banan, jordnötter, bacon, chilisås serveras med ris.
- Ångad fisk med brynt smör, toppad med sidfläsk samt potatispuré.
Tisdag
- Gulaschgryta serveras med ris alt. kokt potatis.
- Ångad fisk med brynt smör, toppad med sidfläsk samt potatispuré.
Onsdag
- Honungsdoftande fläskfilégryta i gorgonzolasås med vitlöksfrästa bacon serveras med kokt potatis alt. pasta
- Ångad fisk med brynt smör, toppad med sidfläsk samt potatispuré.
Torsdag
- Wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor, lingon och potatispuré.
- Sej med stuvad purjolök och kokt potatis.
Fredag
- Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, gröna ärtor, äppelmos och kokt potatis.
- Sej med stuvad purjolök och kokt potatis.
ALLA DAGAR FINNS VEGETARISKT ALTERNATIV

PRIS 89:-
Inkl. bröd, smör, sallad, kaffe, fikabröd

AVHÄMTNING 79:-
Lunchtid: 11-14


VÄLKOMNA!

Detta erbjuder vi


- Café
- Kvarterskrog
- Lunch
- À la carte
- Fullständiga rättigheter
- Drop in eller boka bord
- Catering
- Event


- Boka/abonnera vår nedervåning eller vårt lilla rum (10 pers)
Perfekt för födelsedagsfest, personal / företag / föreningskväll
eller bara en kompistrtäff


- Klassiskt och Trevligt


011-133140